Jobba hos oss

Apotekstjänst Sverige AB är ett bolag inom Bonverkoncernen. Bonver bildades 1983 och är
en av Nordens ledande logistikpartner. Apotekstjänst säljer en säker och kostnadseffektiv
försörjning av läkemedel och sjukvårdsprodukter, inom öppen- och slutenvården, med hög
leveransservice till sjukvårdshuvudmän via upphandling. Vi levererar dosdispenserade
läkemedel till över 80 000 patienter samt från hösten 2019 även leverantör av
tredjepartslogistik till Varuförsörjningen. Verksamheten bedrivs huvudsakligen på Lidingö i
Stockholm.

Kundtjänstmedarbetare till Apotekstjänst på Lidingö

Har du viljan att hjälpa och trivs som bäst när ditt arbete gör livet lättare för andra? Brinner du för att skapa relationer och ge kunden den bästa servicen, det lilla extra? Har du dessutom ett sinne och ett intresse för ekonomi och fakturafrågor? Då kan du vara den vi söker!

Som kundtjänstmedarbetare hos oss kommer du att fokusera på att:

  • Hjälpa våra kunder över telefon. Vi har både privatpersoner och vårdpersonal som kunder
  • Hjälpa våra kunder via mejl och fax samt meddelanden som kommer via våra system
  • Ge kunderna snabb och rätt service
  • Vara back-up för fakturafrågor

Vår förhoppning är att du är intresserad av ett långsiktigt arbete där du som medarbetare utvecklas i rollen och har viljan att ta ett steg till. Arbetsplatsen präglas av härlig stämning med mycket energi, skratt och problemlösningar.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och tror att du känner igen dig i följande beskrivning: Du är positiv och serviceinriktad. Du har lätt för att skapa relationer och en förmåga att förstå kundens behov och ge det lilla extra. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och bidrar till vår härliga stämning.

Placeringsort: Lidingö, i natursköna Gåshaga.

Kompetenskrav:

  • Fullgjort dina gymnasiestudier
  • Flytande i svenska i såväl tal som skrift
  • Meriterande med utbildning inom kundbemötande/kunddialog
  • Meriterande med erfarenhet inom service, men ej avgörande
  • Meriterande med utbildning eller erfarenhet inom ekonomi

 

Välkommen med din ansökan till jobb@apotekstjanst.se märkt ” Kundtjänstmedarbetare”. Då intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2020-02-14.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Camilla Frislund, Kundtjänstchef, camilla.frislund@apotekstjanst.se, 070-3832824

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

 Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker Farmaceuter

Är du nyfiken vad man gör på ett dosapotek? Gillar du omväxlande arbetsuppgifter? Vill du arbeta med kloka kollegor som har bakgrund i många olika delar av den farmaceutiska världen? Då skulle du trivas bra hos oss!

Vi levererar dosdispenserade läkemedel till ca 85 000 patienter fördelade inom 12 olika landsting.

Vi är ett modernt dosapotek på Lidingö som sedan starten 2013 arbetat för en patientsäker och effektiv produktion av dosdispenserade läkemedel. Ett dosapotek skiljer sig från ett öppenvårdsapotek på flera sätt. Från oss får patienten sina läkemedel dosförpackade för 1-2 veckors förbrukning, där varje påse innehåller de läkemedel som ska tas tillsammans vid ett och samma tillfälle. Här arbetar 200 personer, varav ca 30 är farmaceuter. De farmaceutiska uppgifterna innefattar bland annat att godkänna förskrivningar från förskrivare, korrigera dospåsar samt hantera originalförpackningar som inte kan dispenseras. Våra övriga medarbetare arbetar med allt ifrån ekonomi och kundservice till hantering av de maskiner som producerar dospåsarna.

Vi har bra arbetstider och jobbar normalt måndag till fredag. Eftersom vi är många farmaceuter som arbetar tillsammans i team finns alltid tillgängliga kolleger att ha kunskapsutbyte med.

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och gillar att jobba i team. Du är positiv, gillar utmaningar och ser detta som en spännande möjlighet att få vara med och utveckla verksamheten. Tjänsten är baserad på Lidingö, i natursköna Gåshaga. Som farmaceut rapporterar du till avdelningschefen för Farmaci.

Kompetenskrav: Legitimerad farmaceut. Erfarenhet av dosproduktion är bra men är inget krav. Flytande svenska i tal och skrift.

Vi välkomnar gärna nyexaminerade farmaceuter!

Tjänsterna är heltid 40 timmar per vecka.

Tillträde sker enligt överenskommelse.


Ansök om tjänsten
Skicka ditt CV samt ditt personliga brev märkt Farmaceut till jobb@apotekstjanst.se. Då intervjuer och anställningar kommer att ske löpande efter överenskommelse ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna:
Canan Sävlind Avdelningschef Farmaci canan.savlind@apotekstjanst.se
Veronica Rydqvist Avdelningschef Farmaci veronica.rydqvist@apotekstjanst.se

Apotekstjänst söker blivande ledare

 

Det här är tjänsten för dig som är nyfiken på ledarskap och som i framtiden vill arbeta som ledare. Till en början blir du anställd som medarbetare och deltar i och utför alla dagliga uppgifter på vår avdelning. Du är med och inlevererar, plockar och packar. Med andra ord utför du alla vanliga uppgifter på ett lager och är del av vår medarbetargrupp på cirka 40 personer.

Det som skiljer den här rollen jämfört med en medarbetarroll är att du redan från början kommer få ta ansvar för en del av vår verksamhet. Där kommer du få möjlighet att visa att du i framtiden har potential och vilja att ta en arbetsledande roll. Du kommer få prova på att leda dina kollegor i det dagliga arbetet och ta ansvar för att ditt ansvarsområde levererar ett bra resultat utifrån de förutsättningar som ges. Målet med tjänsten är att du ska vara redo att ta över en arbetsledarroll den dagen behovet uppstår på någon av våra avdelningar.   

Vi söker dig som varje dag vill göra skillnad. Du är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter och framförallt förstår du att arbetet som ledare till mångt och mycket handlar om att arbeta med människor. Har du erfarenhet från att arbeta med logistik eller provat på ledarskap tidigare är det en fördel men det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper. 

 

Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret på den vi anställer. Tjänsten är baserad i Gåshaga, Lidingö.

Låter det intressant? Skicka ditt CV samt ditt personliga brev till jobb@apotekstjanst.se märkt ”Blivande ledare”. I ditt personliga brev vill vi att du berättar varför du vill arbeta som ledare och vilka egenskaper du tycker att en duktig ledare ska ha. Bifoga också ditt löneanspråk. Då intervjuer och anställningar kommer att ske löpande efter överenskommelse ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-12-06.

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR/rekrytering Kicki Segert kicki.segert@apotekstjanst.se eller avdelningschef Apotekstjänst Sampack patrik.neijd@apotekstjanst.se