Jobba hos oss

Apotekstjänst Sverige AB är ett bolag inom Bonverkoncernen. Bonver bildades 1983 och är
en av Nordens ledande logistikpartner. Apotekstjänst säljer en säker och kostnadseffektiv
försörjning av läkemedel och sjukvårdsprodukter, inom öppen- och slutenvården, med hög
leveransservice till sjukvårdshuvudmän via upphandling. Vi levererar dosdispenserade
läkemedel till över 80 000 patienter samt från hösten 2019 även leverantör av
tredjepartslogistik till Varuförsörjningen. Verksamheten bedrivs huvudsakligen på Lidingö i
Stockholm.

Vi söker en farmaceut

Är du nyfiken vad man gör på ett dosapotek? Gillar du omväxlande arbetsuppgifter? Vill du arbeta med kloka kollegor som har bakgrund i många olika delar av den farmaceutiska världen? Då skulle du trivas bra hos oss!

Vi levererar dosdispenserade läkemedel till ca 85 000 patienter fördelade inom 12 olika landsting.

Vi är ett modernt dosapotek på Lidingö som sedan starten 2013 arbetat för en patientsäker och effektiv produktion av dosdispenserade läkemedel. Ett dosapotek skiljer sig från ett öppenvårdsapotek på flera sätt. Från oss får patienten sina läkemedel dosförpackade för 1-2 veckors förbrukning, där varje påse innehåller de läkemedel som ska tas tillsammans vid ett och samma tillfälle. Här arbetar 200 personer, varav ca 30 är farmaceuter. De farmaceutiska uppgifterna innefattar bland annat att godkänna förskrivningar från förskrivare, korrigera dospåsar samt hantera originalförpackningar som inte kan dispenseras. Våra övriga medarbetare arbetar med allt ifrån ekonomi och kundservice till hantering av de maskiner som producerar dospåsarna.

Vi har bra arbetstider och jobbar normalt måndag till fredag. Eftersom vi är många farmaceuter som arbetar tillsammans i team finns alltid tillgängliga kolleger att ha kunskapsutbyte med.

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och gillar att jobba i team. Du är positiv, gillar utmaningar och ser detta som en spännande möjlighet att få vara med och utveckla verksamheten. Tjänsten är baserad på Lidingö, i natursköna Gåshaga. 

Kompetenskrav: Legitimerad farmaceut. Erfarenhet av dosproduktion är bra men är inget krav. Vi välkomnar även nyexaminerade farmaceuter. Flytande svenska i tal och skrift.

 

Tjänsterna är heltid 40 timmar per vecka.

Tillträde sker enligt överenskommelse.


Ansök om tjänsten
Skicka ditt CV samt ditt personliga brev märkt Farmaceut till jobb@apotekstjanst.se. Då intervjuer och anställningar kommer att ske löpande efter överenskommelse ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 augusti 2020.

Vid frågor kontakta gärna:
Canan Sävlind Avdelningschef Farmaci canan.savlind@apotekstjanst.se
Karin Hjertman Avdelningschef Farmaci karin.hjertman@apotekstjanst.se