Om oss

Apotekstjänst är den moderna apoteksaktören som erbjuder såväl effektiv logistik som förutsättningar för god läkemedelsanvändning. Vår dostjänst innefattar maskinellt dosdispenserade läkemedel för patienter i öppenvård, med tillhörande system för ordination och expedition av läkemedel i originalförpackningar. Vi är idag leverantör till cirka 85 000 patienter i landstingen Dalarna, Gävleborg, Sörmland, Uppsala, Värmland, Västmanland, Örebro, Kalmar, Blekinge, Kronoberg, Jönköping och Östergötland.

Apotekstjänst Sverige AB är ett bolag inom Bonver-koncernen. Bonver bildades 1983 och är en av Nordens ledande logistikpartners. Verksamhet bedrivs på Lidingö i Stockholm.

Vår affärsidé

Att sälja en säker och kostnadseffektiv dosdispensering av läkemedel med hög leveransservice till sjukvårdshuvudmän via upphandling.

Historia

Bonver Videodata AB verkade från starten 1983 inom hyrfilm och grundades av Gerard och Cecilia Versteegh, som redan några år tidigare hade börjat med filmuthyrning på sin Shellmack på Strandvägen i Stockholm. Allt eftersom blev logistik och distribution en större del av verksamheten, och sedan 2008 är bolaget uppdelat i Bonver Entertainment Group och Bonver Logistics. Tack vare sin stora erfarenhet inom logistik och säkra lösningar blev starten av Apotekstjänst år 2012 en naturlig utveckling av Bonver-koncernen.